Concurs de Joves Mags del Festival Màgicus

Ja s'han obert les inscripcions per participar-hi!

 

El Màgicus, Festival de Màgia Jove de Barcelona, fa 10 anys i convoca el ja tradicional concurs de Joves Mags. Les inscripcions romandran obertes fins l'1 de juliol i es poden fer a través del web del Festival Màgicus.

Un dels principals objectius del Màgicus és promocionar als mags més joves i, per aquest motiu, el concurs es converteix en un dels actes principals del Festival. Qualsevol mag d’entre 14 i 25 anys hi pot participar i el jurat, format per professionals de la màgia i del teatre i membres de l’organització, seran els encarregats de valorar la tècnica, l’originalitat i la posada en escena. Fins al dia 1 de juliol s’han de fer arribar un vídeo, un breu currículum i tots els arxius que es puguin adjuntar al correu electrònic festivalmagicus@lluisosdegracia.cat. A final de juliol el Comitè de Selecció farà pública la llista dels seleccionats.

El concurs se celebrarà el divendres 25 d’octubre a Lluïsos Teatre. L’endemà, dissabte 26, tindrà lloc la Gala de màgia on es podran veure mags reconeguts d’arreu del territori i on es donaran els premis del concurs. El guanyador actuarà també en aquesta Gala. El Jurat estarà format per representants de la Societat Espanyola d’Il·lusionisme i de la Federació Internacional de Societats Màgiques.

Més informació: Web del Màgicus / comunicacio@lluisosdegracia.cat