TORNA L'ATENCIÓ PRESENCIAL AL PIJ!

El dilluns 22 reobrim les nostres portes

Per fi tornem a La Fontana! 

Els serveis ubicats a l’equipament i gestionats pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB, Espai Jove La Fontana, CRAJ i Punt infoJOVE Gràcia) hem seguit treballant des de casa durant el confinament amb la voluntat de mantenir els serveis actius dins del possible. El CJB seguirà a casa provisionalment però la resta de serveis ja podem anunciar que a partir del 22 de juny tornem a obrir l’equipament i reiniciem l'atenció presencial al PIJ!

L'horari del Punt InfoJOVE Gràcia durant el mes de juliol serà exclusivament de tardes i s'haurà de sol·licitar cita prèvia a través del correu electrònic info@elpuntdegracia.org. L'horari és de dilluns a dijous de 17:00h a 21:00h i divendres de 17:00h a 20:00h. Els serveis que oferirem presencialment són d'informació i orientació sobre tots els temes que necessitis, tramitació de carnets ISIC, ITIC i d'Alberguista, i la tramitació del certificat de delictes de naturalesa sexual (DNS). 

Més enllà de l'activitat presencial seguim oferint activitat i la resta de serveis a través de les nostres xarxes socials i correu-e! 

Si teniu qualsevol dubte o necessitat, ens podeu contactar per telèfon, correu-e o xarxes.