El Setembre comença ben carregat d'activitats

Setembre i Octubre: Cicle d'habitatge "Busques pis?"

Busques pis? Apunta't al Cicle d'activitats i assessorament sobre l'habitatge a Barcelona

Al setembre, torna de nou aquesta iniciativa que t'apropa tot el que vols saber sobre lloguer assequible, contractes i factures, habitatge públic, cohabitatge i masoveria urbana.

A principis de setembre, s’obriran les inscripcions a la 4a edició del cicle que anualment organitza l’Assessoria d’Habitatge compartit del Departament de Joventut i els Punts infoJOVE de la ciutat. Enguany, sota el nom “Busques pis? Activitats i assessorament sobre l’habitatge a Barcelona”.

Totes les activitats seran gratuïtes i amb inscripció prèvia a través d’un formulari que es publicarà en aquest web (barcelona.cat/joventut) i a les xarxes de Joventut (Twitter i Instagram) amb l’etiqueta #HabitatgeJove.

La iniciativa presentarà les següents propostes, del 18 de setembre al 8 d’octubre:

 A Gràcia

— “MARKET PLACE” DE PISOS PER COMPARTIR

A l‘Espai Jove La Fontana. El 18 de setembre, de 18 a 20h

Trobada de persones que ofereixen habitacions a Barcelona i joves que en busquen. Moderat per l’Assessoria d’Habitatge compartit per a joves, l’acte et donarà l’oportunitat de conèixer altres joves per compartir pis i rebre consell legal sobre el contracte de lloguer i qualsevol pregunta que tinguis al respecte.

— DESMUNTANT LES FACTURES DEL GAS I L’ELECTRICITAT

A la Plaça Rovira i Tries. El 21 de setembre, de 18.30 a 20h 

Taller a càrrec de La Fàbrica del Sol en què podràs desxifrar els conceptes que apareixen en les teves factures: entén què estàs pagant i com reduir l’import optimitzant el contracte de subministrament. Porta les teves factures de llum i gas i resol els teus dubtes!

— VINE A CONÈIXER ELS APROP (ALLOTJAMENTS DE PROXIMITAT PROVISIONALS)

A l‘Espai Jove La Fontana. El 8 d’octubre, de 18 a 20h

Xerrada sobre el projecte d’Allotjaments de Proximitat Provisionals (APROP), un nou model d’allotjaments de construcció ràpida, sostenible i de qualitat dissenyat per combatre l’exclusió residencial. A càrrec del Consorci de l’Habitatge de Barcelona i de l’Oficina de l’Habitatge de Gràcia.

 

A Barcelona

— ALTERNATIVES D’HABITATGE: LES COOPERATIVES I LA MASOVERIA URBANA

— QUE NO ET PRENGUIN EL PÈL AMB EL CONTRACTE DE LLOGUER

— PASSA, PASSA, QUE VEURÀS EL PISET! 

— JOVE EXTUTELAT BUSCA PIS

— ACCÉS A L’HABITATGE PÚBLIC DE BARCELONA

— EXPERIÈNCIES D’HABITATGES ALTERNATIUS

— DE QUÈ EM FAIG EL “TUPPER” DEMÀ?