Amb motiu de les mesures de contenció del CoVid-19 queda suspesa tota l’activitat de cara al públic fins a nou avís

.

Amb motiu de les mesures de contenció del CoVid-19 queda suspesa tota l’activitat de cara al públic a dins l’equipament de l’Espai Jove La Fontana fins a nou avís. 

 

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat un seguit de mesures per contenir l’expansió del virus CoVid-19 entre les quals n’hi ha algunes que afecten els equipaments municipals com l’Espai Jove La Fontana. És per aquest motiu que, com a mesura preventiva, els serveis ubicats en aquest equipament gestionat pel Consell de Joventut de Barcelona (CJB, Espai Jove La Fontana, CRAJ i Punt infoJOVE Gràcia) suspenem tota activitat de cara al públic fins a nou avís. 

 

L’equipament restarà tancat però l'atenció al públic continua, tot i que no presencialment. Per tant, podeu seguir contactant-nos a través de:

  • Telèfon: 933.681.004 (atentes, no és el telèfon habitual!)
  • Correu electrònic: info@elpuntdegracia.org
  • Xarxes socials: Instagram @pij_gracia, twitter @pijgracia

A més, el Punt infoJOVE Gràcia us anunciem les modificacions en els següents serveis: 

  • Assessories d'Habitatge Compartit, Laboral, de Mobilitat Internacional i Acadèmica, així com el servei de Referent d'Ocupació Juvenil: queden anul·lades totes les cites presencials fins com a mínim el 29 de març (aquest inclòs), però si teniu algun dubte sobre alguna d'aquestes temàtiques no dubteu en contactar-nos i us derivarem a les assessores en qüestió perquè pugueu rebre una atenció i orientació personalitzades.
  • Serveis físics del Punt infoJOVE Gràcia, com el suport al currículum, no es podran realitzar aquests serveis dins les dates esmentades.

 

En funció de l’evolució de la situació i de les indicacions dels òrgans corresponents aquestes mesures es poden veure modificades. En cas que hi hagi canvis mantindrem actualitzada aquesta notícia.

 

Gràcies i disculpeu les molèsties!