Assessories

ASSESSORIA LABORAL (fins a 35 anys)

Els dimecres de 17h a 20h.

De manera confidencial, s’atenen qüestions sobre la cerca de feina, dubtes sobre nòmines, salaris, convenis, drets sindicals, contractes, acomiadaments...

Cal demanar cita prèvia al Punt d'Informació o trucant al 93 368 10 05.

 

ASSESSORIA MOBILITAT INTERNACIONAL(fins a 35 anys)
Els dijous de 10:30h a 13:30h.

Cada vegada hi ha més i més joves que decideixen anar a l’estranger per motivacions diverses (millorar el nivell d’idiomes, ampliar l’experiència professional, conèixer noves formes d’organització...). L’estada temporal en un país diferent fa possible que l’individu adquireixi una sèrie de competències tant d’àmbit personal com professional altament valorades en una societat com l’actual.

Així que tant si busques feina, beques, estudis, fer un voluntariat o altres projectes a l’estranger, no dubtis en reservar la teva assessoria sobre mobilitat europea!

Cal demanar cita prèvia al Punt d'Informació o trucant al 93 368 10 05.

 

ASSESSORIA HABITATGE COMPARTIT(fins a 35 anys)
Els dimarts de 17 a 20h.

L’assessoria especialitzada en la compartició d’habitatge, és un servei presencial que rebràs a càrrec d’una advocada especialista en el món de l’habitatge que et resoldrà tots els teus dubtes, sobre la formalització dels contractes d’habitació i en general en aquell aspectes en relació al lloguer d’habitacions: durada i finalització, distribució de despeses, normes de convivència, rendes, fiances, etc. També t’ajudem i guiem en el procés de recerca d’habitació, connectant-te amb gent que ofereix habitació, per tal d’apropar-te diferents ofertes i demandes i aconseguir facilitar-te l’accés a l’habitatge.

Cal demanar cita prèvia al Punt d'Informació o trucant al 93 368 10 05.