Ajuntament de Barcelona

Aprèn a fer la declaració de la renda

Dimarts 16 mai 2017 18:00 a 20:00

No et perdis fent la declaració del 2016! De manera fàcil i entenedora, una advocada t'explica com completar-la. 

Dimecres 16 de maig a les 18 h, el PIJ acull un taller limitat a 10 places, en què t’ajudaran a no perdre’t en les 40.000 pàgines de la Declaració de la renda del 2016!

Repassa els conceptes que has de conèixer, els punts més importants, i pregunta tots aquells dubtes i dificultats que trobis per fer la declaració tu sol/a.

Per assistir a l’activitat, inscriu-te prèviament contactant amb el PIJGràcia (c. Gran de Gràcia, 190-192. Tel. 93.368.10.05. A/e: info@elpuntdegracia.org).

La sessió, de caire eminentment pràctica, està organitzada des de l’Assessoria d’Habitatge compartit del Departament de Joventut.

Es tracta d’un servei on una advocada especialista en habitatge et pot explicar com negociar el preu a pagar (renda), on trobar habitacions, què fer si no et retornen la fiança, com resoldre conflictes amb els teus companys/es o com sotsarrendar el pis de manera legal…

Pregunta-li qualsevol dubte que tinguis sobre els contractes de lloguer d’habitacions i deixa’t ajudar per trobar el pis que busques!

 

Pots demanar cita amb l’Assessoria d’Habitatge compartit contactant amb el PIJ (Tel. 93.368.10.02).

Confirmar assistència

Escriu el teu nom

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades personals seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat del Punt d'Informació Juvenil de Gràcia, amb la finalitat de donar informació d'activitats i serveis adreçats a la joventut. L'informem que les seves dades no seran objecte de cessió a cap altra entitat. Per últim l'informem que vostè podrà exercitar en qualsevol moment els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts en la legislació vigent sobre protecció de dades, dirigint-se a: l'Espai jove La Fontana, c. Gran de Gràcia 190. 08012 Barcelona. Tel. 933681005. info@elpuntdegracia.org